DENNE SIDEN ER UNDER UTVIKLING

Siste innlegg i vår blogg

 

Felleslaget for bondelag i Ringsaker inviterte i dag alle partiene til vakre Båberg Gård. Ringsaklista stilte selvfølgelig opp for å høre hva vi kan bidra med for en enklere og bedre hverdag for bøndene i Ringsaker.

Vi har fått ny logo produsert av Grafisk senter på Hamar. Vi er veldig fornøyd og har dekorert bilen til Thomas Skyberg med det nye designet. Ser du oss kjøre rundt i denne, ta gjerne kontakt og fortell oss om sakene du brenner for.

Man bør være veldig forsiktig med å harselere over unge folk som har sagt seg villig til å stå på en liste til kommunevalget, slik redaktøren av HA gjør på lederplass.

Hvorfor stemme på oss

Se våre kandidater

Historie

Ringsaklista ble stiftet av blant andre Ole Berg i 2006 på grunn av misnøye med sammensetningen i kommunestyret den gangen. Stifterne skrev selv i sin pressemelding den gang at de var en gruppe positive, aktive og engasjerte mennesker som er glade i, og stolte av Ringsaker.

Ringsaklista rommet den gang og rommer fortsatt personer med ulik partipolitisk bakgrunn og flere som aldri har vært med i noe parti, men som er interessert i Ringsaker. 

Ringsaklista var da og er fortsatt opptatt av at det tas gode og fremtidsrettede avgjørelser, som ikke er preget av tradisjonelle partiskiller.